43-годишният водач на Фолксвагена също е пострадал, той е с прорезни

...
43-годишният водач на Фолксвагена също е пострадал, той е с прорезни
Коментари Харесай

Бургазлия заби Пасата си в тир, спътничката му е с опасност за живота

43-годишният лидер на Фолксвагена също е потърпевш, той е с прорезни рани по лицето, настанен е в поделение " Неврохирургия " на УМБАЛ - Бургас

43-годишен бургазлия водач на Фолксваген Пасат безусловно влезе под ремаркето на тир на Автомагистрала " Тракия ", спътничката му е с заплаха за живота, оповестяват от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Инцидентът е станал през вчерашния ден, малко след 17 часа, когато в региона на км. 356 в посока морския град, бургазлията се е движел с гневна скорост и се е забил в тежкотоварния камион. 

Водачът на тира " Скания ", с прикачено ремарке - също 43-годишен бургазлия, в този миг спирал, поради колона от коли пред него. 

От ПТП потърпевши: лидерът на л.а. Фолксваген - той е получил прорезни рани по лицето, настанен е за лекуване в поделение " Неврохирургия "  на УМБАЛ - Бургас. Състоянието на неговата 42-годишна спътничка е тежко. Тя е с фрактура на лявата лъчева кост, седмо ребро от ляво и фрактура на черепа, с заплаха за живота, настанена е за лекуване в поделение " Реанимация "  на УМБАЛ – Бургас, прецизират още от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР